Helgen över

Nu är helgen snart över...

Axeln känns bättre...samma me höften...hehe man börjar nog bli gammal tror jag...men det återstår att se hur det känns i morrn.

I morrn så är det nedtagning av gardiner som gäller...haha...det är väl det lätta i kråksången....sen tvätt...inte så svårt det heller...men SEN när G-B har sytt så då blir det att stå ett bra tag och stryka dem....jaja...men det blir ju snyggt när de hänger som de ska.

I morrn så kommer det 2 st PRAO elever. I morrn ska jag på möte...ja det verkar som om allt händer i morrn...så vi kan strunta i resten av veckan *asg*

I morrn om allt går som det ska...så åker vi ett gäng på stormen i Pite den 22:a

Well idag så var det megasupersovmorron (jepp det blev ett nytt ord). Skönt, men kändes skumt. Har inte varit ute så mkt...bara till affärn för att få lite föda på bordet. Har regnat hela dan till och från så nu i kväll var det halt...en som upptäckte det var bla en kille som ramlade från sin cykel när han cykla förbi vårt hus.

En annan upptäckt denna helg var ju att vi  såg Canal+ kanaler...haha...så det har ju blivit att kolla på det...får se bara hur länge de sänder så här :) nå jag hittade ingen info...

Nu blir det direktlina till sängen :)

Tjing

Kommentarer
Postat av: veronica

Skoj och fara till Pite och se stormen:) Hade också vela fara.. få se vad som händer.

2008-11-03 @ 19:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0