Well...

....nu har snart hela dan gått...

först så har jag sovit rätt länge...vaknade upp vid 7 och insåg att jag kan sova vidare...

vaknar vid 10-tiden efter en helknasig dröm...haha...så är det iaf

Har hälsat på en bebis idag och lekt med bebisens storasyster hihi :) ja jag fick prata med föräldrarna också hehe men det var kul iaf :)

Mina barn är på läger och ska hämtas hem i morrn, känns verkligen konstigt att kunna göra precis som man vill...haha...nå iaf så har jag ju mer press på mig i morrn då jag ska vara lite före kl 10 i seskis...hehe...kanske bäst att sätta klockan :)

Snart

Dags för semester...hehe...jobbar 2 dagar till...eftermiddagar så det känns skönt *asg*. Är lite halvt ledig i morrn...måste avsluta vissa saker...men kanske blir någon timme i morrn :)

Sista veckan

Nu är jag inne på min sista vecka innan semestern...känns som det är så himla mkt att göra innan...bläää....men jag kommer nog att hinna *asg*. Ska hinna va ledig på torsdag också hehe :)

I dag så var A till frisören och hon var supernöjd efteråt :) Bilder finns på http://string.bilddagboken.se   Om du ska se så lär du behöva ett lösen :) Finns ett...just ask :)

well, nu ska jag gå och sätta mig i soffan, vart en lång dag idag :)

man märker...

....att man blir äldre när ens barn utvecklas....hehe....en milstolpe i A:s liv har passerat nu och huj va fort det går haha, men det är väl det som kallas för utveckling antar jag.

Annars förutom att utvecklingen går framåt så har helgen bestått i arbete och ungarna har roat sig med båtturer, badning (!!), fyrhjuling m.m.

Just nu så har jag jour tror jag haha, A-H har inte ringt men jag antar att hon har lämnat huset hihi :) tror knappast att nån ringer men man vet ju aldrig *ler*.

Hade fruktansvärt godissug idag...nu när jag tänker på det så kanske det beror på att jag hade lök på min h-burgare...hehe...brukar sätta fart på godissuget...har fortfarande lite sug men ignorerar det så gott det går *asg* men ska iaf hur som helst gå och lägga mig snart tror jag :)

Annars...

...så kommer helgen att bestå i att jobba.
Sen blir jag långledig iaf, en dag längre än jag tänkte mig från början...men får ta igen den sen sista veckan på semestern då det blir en 6 dagars vecka.

Nu är det inte så länge kvar till semestern och jag borde sluta vela med schemat *asg* nä så illa är det inte...men det är lite som att lägga pussel och det svåra är ju att man inte ser i förväg hur mkt gäster det blir :D men jag får helt enkelt snickra i hop nåt så får man se utfallet sen :D

Sen höll jag ju på att glömma att det var ju avslutning på skolan idag :D A spelade först med orkester, sen med en annan tjej (då spelade hon tvärflöjt) och sen solo (på klarinett) och sen i kvartett :D

T och hennes klass sjöng 5 fartiga låtar....gillar den där rocklåten, men som vanligt så kommer jag inte på vad den heter hehe :D

Sen efter alla framträdanden så var det fika och i år så fikade jag...hehe....kom på mig själv att det var ett bra tag sen jag gjorde det på en avslutning...brukar annars vara så många på kö till fikat så jag har alltid hoppat över *flinar*. Jätte goda tårtor hade de bakat.

Nu ska jag iaf ta och ladda upp och se om mitt hjärnsläpp har släppt...men man kan aldrig vara säker :D

intressant dag i morrn

aaaa, jag blir så irriterad på mig själv...jag skulle kolla upp nåt...viktigt..ja kanske...jag kommer inte i håg *asg* öppnar iaf en ny flik i webläsaren för att skriva in adressen och världens hjärnsläpp sätter in...det går inte ens med våld att få fram det just nu...och jag är helt övertygad om att det är endast för att jag skrev in denna rubrik innan jag skulle skriva in adressen i den andra fliken....well, att man aldrig lär sig.

Annars så bjuder morgondagen på lite ovanligheter för en gångs skull :D jag och S och M ska till ötå och höra på en föreläsning och värdskapet :D ska bli intressant att höra och skönt med lite omväxling.

kallt

Har varit kallt idag...brrr....var och spelade på grankulleskolan, som firade 30 års jubileum, och vi spelade utomhus...blåste som fan, SW hade panikhandlat klädnypor...men noterna hölls på plats *flinar*.
Hursomhelst så var fingrarna stela och det kändes som jag spelade i slow motion haha, fast nu gjorde jag ju inte det...men ändå :D
I morrn är det dags för skolavslutning för A och T och då ska de sjunga och A ska spela och vara med i Montessoris orkester som ska spela några låtar :D ska bli kul att lyssna.
Nu är det dags att läsa om den busiga och populära hästen Sigge :)

Tjing

Nu

har jag skaffat lösenord för gäster på min bilddagbok :)
Fick så konstiga kommentarer från folk som bara spammar, att de orkar?
Började fundera om nån annan brukar kolla där *asg* jag vet två st som är medlemmar där som brukar läsa min blogg :) nåja, nu ska jag iaf ta mig till soffan igen :)

Tjing

Funderade...

....på vad jag skulle skriva....

Tänkte gå och ta kort på mig idag...men så svarade han inte i tfn...haha...så jag går i morrn så kanske jag kommer till skott med mitt körkort...

Det är illa när man har hjärnsläpp, men jag tänkte just skriva att jag var till frissan i måndags...haha...så kom jag på att jag kanske redan har skrivit det....jaja, det är inte lätt att bli gammal...

Hur som helst så har dagen bestått i att sitta med näsan i papper...så nu har jag iaf en bas till schema...ska bara finslipa det lite och kontakta lite människor som står på det :)

Var med T till tandläkaren idag och hon hade inga hål och tänderna såg fina ut...däremot så frågade jag om hennes tänder då de är lite snea...men hon tyckte man skulle vänta till nästa år då hon har vuxit lite till och se hur det ser ut...

Säsongsavslutningen av Greys Anatomy var idag...jätte bra avsnitt *snyft nästan* nå nu får jag vänta till hösten...får väl se vilka serier de kommer att reprisera under sommaren....Kan inte säsongen fortsätta under sommaren? Varför ska alla tv-program sluta till sommaren och när sommaren kommer så är det repriser av serier och filmer man sett några gånger....

Varit till...

....frissan nu :)

Är jätte nöjd med håret och nu ser det "busigt" ut som hon sa hehe :)
Ska lägga in lite bilder på det men på min bilddagbok :)

Annars har väl dan flytit på...har behandlat ett golv, försökt vara spåkärring, ringt olika människor, varit social, korrigerat mitt schema...ja lite har jag väl fått gjort...men vågar inte riktigt släppa det än...bläää....känns så himla osäkert haha :) men det får väl bära eller brista då man inte kan se in i framtiden hihi :)

nu är det upplagt på min bilddagbok

RSS 2.0