Helg nu

Nu är det helg igen...hehe....

Blir en dags helt ledighet...blev kvällsjobb i går och morgonjobb idag...hehe...var en som undrade ifall jag hade varit hemma och sovit under natten *ler*. Förklarade att jag jobbade till 23 kvällen innan och började 07 morgonen efter :)

I morrn blir det nog en sväng till Sangijärvi, får se hur mkt snö det hinner komma...hörde att det skulle bli snöfall...men har inte märkt av det än :D

Nu ska jag natta T

Tjing

Följetongen är slut

Äntligen är följetongen "Johan i Idol" slut. Läste en blogg på aftonbladet där han skrev att han ser inte Johans storhet...och det gör inte jag heller. Hur blev det så stort egentligen?

Klicka här för att läsa Martin Söderströms, nöjeskrönikör på Aftonbladet. ”Johan-hysterin är helt orimlig” Martin Söderström, aftonbladet.se:s nöjeskrönikör.

Jag kan inte göra annat än att hålla med i allt han skriver...allt är så uppblåst och tjejer som svimmar och dyl...finns det ingen verklighetsförankring (hmm är det ett ord?)

Idol

Nu är det dags för idols utröstning

Den första som hänger löst är Robin...precis som jag sa tidigare
Den andra som hänger löst är Anna...precis som jag sa tidigare
Den tredje som hänger löst är Johan

Jag har sagt att Robin eller Anna åker ut om det ska gå som tidigare program...

Den av de tre som sitter säkert är Robin *pust*

Nu hoppas jag att det finns någon slags rättvisa att den som sjunger mindre bra åker ut och det var definitvt inte Anna.

En annan sak som jag irriterar mig över är alla brats som skriiiiker *aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii* så fort Johans namn nämns....oj oj...jag tror jag börjar bli gammal.
Jag börjar tänka tillbaka på ett program som de gjorde när Beatles var poppis...och där svimmade tjejerna när de såg Beatlarna....

Voi V..... Vem åkte ut? Jo Anna så klart!!

HUR I HELA VÄRLDEN KAN DEN DÄR GRABBEN HÄNGA KVAR??? HAN ÄR JU INTE ENS BRA!!

Nä det var inget misstag att skriva med versaler...

Det är verkligen ingen rättvis tävling...alla som är bättre åker ut på löpande band...Next to go is.....ja jag skulle tippa på Robin....

hmmm, rubriktorka blir min rubrik

Jaja, man kan inte va på topp varje dag...tyckte det lät så tråkigt med "Fredag" som rubrik...det är ju iofs fredag, men ändå.

Hur som helst så har jag varit ledig idag, inte bara jag...utan R och ungarna också. Blev en lagom sovmorron till 9, hade dock konkurrens om kudden märkte jag... T låg bredvid mig och hade inte med sin egen kudde....fick däremot höra nåt skuuumt i morse...att jag hade varit och hämtat T i natt...jag har absolut inget minne av det...känns skumt...nä förresten skuuuumt.

Sen har dagen bestått i att köra bil, handla, tanka bil, handla igen, äta middag/lunch (ja, en kombinerad). Sen har jag även roat mig me att kolla in SATC igen...är nu på säsong 3 och insåg att det är snart över...haha...har väl några säsonger kvar.

Just nu så pågår en slags maktkamp om fjärren...barnkanalen eller disney?? det är frågan!!

Well i morrn är det dags för Pite resan med tjejerna :) Ska bli kul att komma bort från jobbet och bara ha kul hehe :D Nu hade det varit ett guldläge att ha en digitalkamera....bläää.....men får väl ta me mobilen som jag brukar....irriterande, men nu hade jag jätte gärna velat ha en but that's life.

Snart är det dags för jul...och då tänker man automatiskt på julklappar...har redan börjat fundera över en till A och alla andra här...men vi måste nog ha ett familjemöte tror jag *asg*. Sen så kanske man ska kolla om det är något att ha för den delen *flinar*.

Disney verkar ha vunnit...eller är det nickelodeon?? Danne Fantom är det och ingen gapar iaf...alltid nåt.

Nu är det packning som gäller eller en mysstund i sängen...hmmm, får se vad jag orkar med haha...

Tjing

Utmanad

Utmanad.. Jag har blivit utmanad av Verco

Tre saker som skrämmer mig: Att nåt ska hända de jag älskar....(okej, jag har dålig fantasi)
Tre personer som får mig att skratta: min man, våra barn och ett gäng till me samma humor
Tre saker jag älskar: min familj, min vän ;) och mina arbetskompisar
Tre saker jag hatar: Lögner, stress, mobbing
Tre saker jag inte förstår: oj det finns nog många saker jag inte förstår...men har hjärnsläpp...
Tre saker som finns på mitt skrivbord: Pennor, högtalare och skärm bla
Tre saker jag gör just nu: Skriver det här, ser på tv och kliar mig i skallen
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Ha en riktig braaak fest, vara ledig och njuta av sol och värme, se mina barnbarn växa upp.
Tre saker jag kan göra: Skjuta pistol, köra bil, baka
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: min fråga är, vem ska lyssna?
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Spela piano, spela gitarr och ett blåsinstrument till eller två
Tre favoriträtter: Tacos (T:s favvo), Plankan på jobbet, tacopizza me potatis.
Tre personer som jag utmanar: Elin, AnnaS och du som läser detta

Varför

hittade jag inga fickor på min kofta nyss? Jo, för den var avig. Som det märks, är det dags för sängen.

What??

Nu har 2 st i 2 olika serier dött i kväll....

ER - Dr Pratt
CSI - Warrick Brown

Hur ska detta sluta?
Ska bli intressant och se fortsättningen...var rätt intressant vad som skulle hända förra veckan i ER då ambulansen sprängdes...

One way to go - ja ut från en serie....

Sen finns det ju den klassiska Dallas varianten....då Pam drömde i mer än en säsong....och en dag vaknade hon och Bobby stod i duschen *asg* sånt är kul...

ååååååhhhhhh

haha tänkte nästan inte skriva nåt...men jag skriver iaf att jag har varit till Hanna och fått min frisyr fixad...jaaaa.....kommer att lägga upp bilder på min bilddagbok :) Krävs lösen om man inte är medlem...men lösen kan man alltid fråga efter....men skriv en mejladress så kanske du får den :D

Well, nu ska jag ha koma framför tvn tror jag :D

Tjing

Voi v....*censur*

Tänka sig att Johan Palm ändå glider med en vecka till...hur i hela världen röstar folk...av de som "hängde löst" i kväll så sjöng han helt klart sämst....

Jag säger det igen...hur i hela världen röstar folk? Det börjar vara dags att lyssna på hur de sjunger de som är kvar och inte nåt annat.

Hur i hela världen kan Robin E åka ut??????????? Han var en av de som sjöng B Ä S T  i kväll och inte bara i kväll....

Egentligen så borde det vara som i Let's dance...juryn har halva makten och folket andra halvan...

VAR SKA DETTA SLUTA????? Johan Palm kvar

Nä detta känns inte bra!!!!!!!!!!!!!! +75 utropstecken

ALLA "Småtjejer" tänk på hur ni röstar, rösta inte efter någons utseende utan gå efter hur denne sjunger och presterar på scenen! Det är väl ändå det Idol går ut på.

Jag börjar tänka nu att det kanske var ett misstag att ge han en "armskriven" biljett av Laila Bagge. Han kanske hade varit bättre nästa år när rösten hade varit stabilare.

Klantigt

Att man kommer på saker när man lagt sig, varför är det så? Kom på att jag glömt nattkoppla tfn på jobbet...nå ingen ringde när jag var där haha men otroligt klantigt ändå. Tjing

Blir gaaaaleeeen

mitt lår är bortdomnat....fattar inte....ja inte hela låret...men en del...irriterande....kanske det går över med lite mer SATC tittande hihi.....börjar att ta mig på kinden och känna om det inte börjar domna bort där också

hmmm, tänk vad man kan börja inbilla sig...haha jag la handen igen till kinden...börjar kännas lite tvångsmässigt nu *Asg*

Well jag tror jag ska proppa i mig någon slags tablett....typ ibumetin eller nåt så får vi se....jag har ett försökt på gång och det innebär att jag har lindat min fotled...hjälper det? ja iaf när jag har värk i fotleden som jag hade förra helgen...haha...jag tror jag ska ta och reklamera denna kropp och se vad man får i utbyte...kanske nåt ännu värre...fast då kanske man kan reklamera den....hmmm, ska fundera på det :)

Tjing

23:43
Har iaf släppt i benet...fortfarande lite i ansiktet...inbillade mig inte *asg* men det verkar iaf komma från axeln verkar det som...och i benet från höften...gick över med massage...så jag masserar på lite då och då :)

Tjing (igen)

Helgen över

Nu är helgen snart över...

Axeln känns bättre...samma me höften...hehe man börjar nog bli gammal tror jag...men det återstår att se hur det känns i morrn.

I morrn så är det nedtagning av gardiner som gäller...haha...det är väl det lätta i kråksången....sen tvätt...inte så svårt det heller...men SEN när G-B har sytt så då blir det att stå ett bra tag och stryka dem....jaja...men det blir ju snyggt när de hänger som de ska.

I morrn så kommer det 2 st PRAO elever. I morrn ska jag på möte...ja det verkar som om allt händer i morrn...så vi kan strunta i resten av veckan *asg*

I morrn om allt går som det ska...så åker vi ett gäng på stormen i Pite den 22:a

Well idag så var det megasupersovmorron (jepp det blev ett nytt ord). Skönt, men kändes skumt. Har inte varit ute så mkt...bara till affärn för att få lite föda på bordet. Har regnat hela dan till och från så nu i kväll var det halt...en som upptäckte det var bla en kille som ramlade från sin cykel när han cykla förbi vårt hus.

En annan upptäckt denna helg var ju att vi  såg Canal+ kanaler...haha...så det har ju blivit att kolla på det...får se bara hur länge de sänder så här :) nå jag hittade ingen info...

Nu blir det direktlina till sängen :)

Tjing

RSS 2.0