Dags igen...

Hur ska man göra för att slippa betala räkningarna och behålla pengarna på kontot?? Det är en riktigt världslig sak...som Karlsson på Taket skulle ha sagt *asg*, men har iaf gjort "rätt" för mig nu...räkningarna är betalda...Nu återstår att göra mig lite skuldfri på annat håll...haha...bland annat med 2 bullpåsar...men får nog ta och baka nya tror jag :D

I morrn är det iaf nya tag på jobbet igen...vi har en bunt med praktikanter där...

Kan även rapportera att jag besökt Sirpa idag och hon fixade mina tänder så jag har haft, och har fortfarande, ömt tandkött...men det är det värt....snart är det iaf dags för besök hos Tina som ska fixa mitt hår...hehe....ja, som du misstänker så kommer allt det här att spräcka budgeten...

Snart en vecka sen...

....jag skrev nåt sist här

Inte mkt har hänt iaf förutom att jag känner mig trött och har gjoft det hela dan...haha...

Förresten, i lördags var vi på dop...var kul...har lite bilder i tfn...kanske laddar upp någon sen

Sen så har jag hållit på med en "hemläxa" som jag fick av chefen hehe så nu väntar jag spänt och se om det blev godkänt hehe :)

Sen så förbannar jag mitt dåliga minne...tänkte återigen ut nåt jag skulle skriva...MEN så blev jag distraherad av nåt annat...av vad kommer jag inte ihåg *asg*

Tjing

Onsdag

Då börjar det närma sig slutet av denna vecka...haha...jaja, det är 2 dagar kvar innan man är helt ledig i 2 dagar :)

Annars har dagen flytit på bra...R fick hoppa in och göra lite rum med mig och V fick också hjälpa till idag :) så det gick ju bra. I morrn så är det många rum...förhoppningsvis så lär man inte behöva jobba ihjäl sig precis...men känner mig rätt trött nu så jag ska nog bara chilla lite haha om jag kan det *asg*.

Nu ska jag kolla på lite bönder på tvn samtidigt som ett mindre krig pågår i soffan...haha...

Ting

Idag

Idag började en ny vecka...den började väl inte så där himla bra med lite illamående på morronen och seeeg inställning i både kropp och själ...men jag antar att mitt kliande sätter sina spår...sov inte så himla bra på natten.

Nå väl jag ska väl inte klaga...men dan har flytit på och jag har klarat av både jobb och lite privatliv...haha...försökte vila efter jag käkat middag...men kunde inte slappna av, men nu efter flera timmar så känner jag mig mycket mer harmonisk i både kropp och själ. Det som ska bli intressant är om känslan håller i sig tills i morrn.

Leeeedig

äntligen ledig..har då inte gjort ett vettigt handtag idag ;) ska nog fortsätta med det resten av denna dag....

Dagens fråga: hur gör man med barn som tjuvläser vad man skriver och dessutom läser högt?

En dag kvar

En dag kvar till min ledighet :)
Ska bli otroligt skönt iaf.
Upptäckte i går att min "minsting" fått hjälp med att skaffa sig en epostadress...hehe...rätt kul egentligen.

En annan upptäckt jag gjorde idag var att jag hade namnsdag hehe :) på lunchen så fick jag en påminnelse om denna av N. Sen senare ringde farsan som alltid kommer i håg namnsdagar. Sen hade E läst tidningen och sett mitt namn hehe :)

Well, nu ska jag njuta av 45 min av min namnsdag.

I morron är det konsertdags iaf...ska bli jätte kul :) 18.30 börjar det på folkan.

Slut på reklamsnutten.

Tjing tjong - king kong

Klåda

Blää, har nån slags klåda vid hälen...på ena sidan...har nu kliat sönder mig...så i dag har jag tagit ett piller mot det...ska se om det har nån effekt...det roliga skulle ju va kul att veta vad det är som gör att det kliar....well, det kanske slutar...eller så blir det värre...haha...

Idag så skrev jag på nya papper iaf...haha...ska bli spännande och lite skrämmande...att vara på "riktigt" den som får bestämma *Asg*. Nå det tål att fundera vilken sida man ska visa...bitchen eller nåt liiite snällare...haha...men jag kan vara bitch om jag vill och det är nog bra :)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och bli ren(are)

Tjing

V A R M T

Idag var det väldigt varmt...var ute med ungarna på promenix efter jobbet idag...och när vi gått en bit så ångrade jag mig att jag hade på mig jeans *asg*, men uthärdade.

Det blev promenix, glass och lekplats...rätt kul att dra ut me ungarna så där utan nåt egentligt mål.

Annars har dagen bestått i arbete och sovmorron fast i annan ordning *ler*.

Höll på att glömma att skriva om gårdagens fiasko....men det kanske är bara jag som anser det....

Men när det gäller majbrasan som de hade vid stranden, så min uppfattning är ju att hela högen ska brinna upp...när vi kom till lekplatsen vid stranden idag så stod den kvar där!!!! gissa om jag blev förvånad...jag som hade sagt till T igår "i morron så är det bara en liten hög kvar" haha....det hade brunnit på ena sidan...det hade blivit ett hål just där det brunnit....
Jag hoppas nu verkligen att typ brandkåren kommer och fjuttar på det som är kvar så ingen som ska leka med tändstickor går dit...sånt slutar aldrig riktigt bra.

Nu ska jag ladda upp lite bilder från mobilen...bland annat på den misslyckade majbrasan :)

Tjing tjong - king kong

RSS 2.0