trött

Brukar inte skriva att jag är trött...men känner mig inte fysiskt trött...men mer mentalt....kanske det som fanns i huvudet blåste bort idag i samband me dagens utflykt...hehe...

Sen har ett barn varit hemma och det andra har efter skolan varit hos en kompis...men man kommer ju alltid "för tidigt" konstigt nog :)

Fick just frågan om till vilken nytta man skriver det här...men men...jag har då inget bra svar på det :)

 
Så jag avslutar det här med en lilja :) Kan väl alltid glädja nån...men jag säger bara att de doftar gott när de blommar *ler*.

tänkte....

....skriva något här :)
Men jag funderade lite över vad man ska skriva i en blogg...har läst en del och jag tycker de flesta skriver väldigt bra :) Men jag kom fram till att jag skriver det som faller mig in :) det brukar bli bäst...hehe...


När jag skriver på lunar dagbok så brukar jag använda mig av rubriken "Bara delad med ....." och så fyller jag i nåt...hehe....det kan ju irritera nån så att de "måste" läsa min dagbok...hehe...


Men annars så måste jag säga att det inte händer speciellt mkt i mitt liv :) Allt kretsar kring att gå stavgång/simma, hämta och lämna ungar, och allt som hör till familjelivet :)


Känner att jag inte har nån större inspiration att skriva så jag slutar här :) Kanske lägger upp nån trevlig bild istället *ler*.


jahapp

Så blev jag lurad att starta en blogg...hehe...nå man kanske kan fylla den här med text som jag redan gör med dagboken på lunar. Men det kan ju vara kul att ha en blogg...kanske, men det återstår att se.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Här kanske jag skriver nåt intressant, eller så kanske inte...beror på vad man gillar att läsa :)

RSS 2.0