*pust*

Vilken dag det blev...gardinjusteringen...gick väl så där...finns aldrig nåt när man ska ha. Var på ica, coop...ingen av de hade gardintillbehör...jysk hade inte rätt...var på ikea...jo där hade de nån variant...köpte den...well, gick den in i skenan? Nå nääää....men man kanske kan använda dem nån annanstans....Grävde sen i förrådet...hittade ytterligare en variant som R gick och provade...tror den funka.

När jag kom hem åt jag halvkall mat och sen i väg till affären....
Sen i väg på möte...tog stavarna....var rätt skönt att vandra i väg.

Så i morrn blir det också en sån där konstig dag....fast då har jag ju borta en aktivitiet redan så då är det "bara" föräldramöte som gäller.

På torsdag!! Jaaaa, då är det klippning...jaja, urtunning....skulle ha lust att färga håret...men måste skaffa en pensel först tror jag, men ska kolla hurdan modell man ska ha när jag ska bli blondare *asg*. Fast det blir nog en förebyggande åtgärd innan jag gör det...alltså med en antihistamintablett.

Well, nu ska barnet i säng :D Ja inte jag...utan min äldsta tjej :D

Tjing

Dags

att avsluta helgen...

Haha ja nu är det dags att avsluta helgen...har skickat ungarna i säng och 50% sover redan hehe :D så nu är det bara uppladdning inför nästa vecka....

Kom på att jag har arrangemang typ 3 dagar utav 5 och då är ett återkommande, orkesterspelning, inställt...typ det som är det roligaste hehe :D

Men ska iaf till Tina och klippa mig på torsdag...ska bli skönt att bli av me lite hår...känns som det vuxit på bredden :)
Fick höra idag "Om det är någon som ska till frisören, så är det jag" hehe ett citat av den härliga T så jag får väl ta och beställa tid till både henne och A samtidigt...får se hur det går *flinar*.

Nä nu ska jag ta och kolla på tv-rumsbordet...ser ut som fan där...hehe....

Tjing

Dagens citat

Gå med tysta ljud

Potatis

Jaaa, äntligen så får jag höra i radion att potatis är bra :D och att alla olika metoder försöker putta ut den från vår "tallrik".

"Man kan livnära sig på potatis" citat från Gert Fylking

Fem saker

Fem saker i min frys: Köttfärs, vinbär, vinbärssaft, jordgubbar, glass

Fem saker i min väska: börs, korthållare, nycklar, en slags tygpåse, antihistaminer

Fem saker i min garderob: Kläder, gardiner, handdukar, lakan, påslakan

Fem saker i min bil: Skräp, en back, järnrör, vindrutetorkare, isskrapare

Fem personer jag utmanar: Syrran, Elin, Zahra, Eira, Lena

mitt i veckan

Jaha, det blev "mitt-i-veckan" också...vart går man härifrån? Tja, kanske mot helgen...troligtvis...om man inte lever i någon surrealistisk (kanske felstavat) värld så man går baklänges...Jaja, får väl hoppas att det inte blir så.

Men dagen har iaf bestått i att fixa olika "paket", sen till jobbet för att äta och kolla av lite, sen i väg till Cape East för en genomgång av lite prylar som t ex sjuklönegrejs och lite avtalsgrejs...mkt intressant tyckte jag...

Efter det så skynda jag i väg till Staren, släntra in lite sent...men A hade tagit me min flöjt så det blev lite spelning. Jätte kul att det har börjat igen...vi kunde ju inte va förra veckan då vi var lediga och tog upp potatis.

Sen hem och äta lite och efter lite rundringning så åkte vi till affärn och shoppa det nödvändigaste....Hämtade upp E sen, surrat lite me henne och så såg vi på Idol en stund.

Nu tillbaka till paketen en liten stund så kanske de kommer på nätet i morrn...får se hur det går :)

Tjing

Skörd

Skördetiden är över till en viss del. Potatisen är uppe, en del vinbär är plockade,vette tusan vad man ska göra med resten,ska iaf plocka nån liter till av den röda sorten.
Jag har ett i-landsproblem: ett av mina hårstrån på armen är typ dubbelt på långt.

Löste mitt i-landsproblem löste jag med en sax lite senare :)

I-landsproblem

Jag har konstaterat att man har många i-landsproblem.

Som i går t ex. Vi var på Stadium i går och shoppade skor till T. Jag tänkte "jag ska köpa puma sockar". Kollade runt efter de som jag köpt tidigare, den korta modellen, hittade de inte. Såg däremot redan när jag kom in i affären Nike sockar samma modell...Well, jag var "tvungen" att köpa  nike ist för puma...stooora i-landsproblem.

Har du nåt exempel på i-landsproblem?

Usch

Jag måste nog ha nån inneliggande förkylning på gång...hela kroppen är öm och av inget...har ju bara jobbat idag...nå jag har iaf överlevt dagen haha :D alltid nåt...man ska nog inte ha för höga krav *asg*

RSS 2.0