Blir väl....

....en uppdatering av nåt slag :)

Jag kan ju säga att nu är det typ 2 timmar kvar av min arbetsdag *asg* och tiden mellan 05.00-06.00 går alltid saaaaakkkkktttttaaaaa......nå det blir en natt till i veckan :)

Är du också som jag kanske? Jo, jag läser en massa såna här bra grejer sen så följer jag aldrig dem. Kanske är fler än jag som gör det...eller det är det jag hoppas på iaf hehe :D

Jag tänkte slänga iväg en "dagens" fråga hehe

- Varför är dagens moderna tröjor alltid midjelånga (korta)???

ja visst ja...en rubrik...ska man ju skriva hehe

Tänkte inte vara långrandig här...men vill gärna rekommendera en bok som jag läser åt ungarna...hehe...den är rätt kul :)
Lindahl, Inger: SurKurt, SolskensNisse och grodan Groda
Låna och läs...
kan även rekommendera en bok för "vuxna" hehe
Andersson, Elisabeth: På andra sidan Venus
om jag inte är helt felinformerad så är den utgiven av ett förlag som Robert Aschberg äger :) det kanske hörde till avdelningen onödig information...men men vad spelar det för roll :) nångång kanske man har nytta av "onödiginformation"
Förresten....
Är det nån som vet om denna bok är bra? Brown, Dan: Gåtornas palats

ljus


var bara tvungen...

Läste en artikel nu tänker du säkert "vad ovanligt" haha...men jag tror att det kan stämma hehe....är det inte så att när det är lite kallare så är man mer allert när det gäller sex. Jo jag vet att det var ett konstigt ämne...men men vad ska jag skylla på? Well well....vem bryr sig ;o)

Måste bara göra ett inlägg i min förra blogg haha :) så här går det utför med facken pga de som styr

Nu ska jag sluta söka upp olika saker haha :o) Fan va skönt det skulle ha varit att gå hem och sova...hehe...bara 1 timme och 10 min kvar :)

Nu ska jag dejta "damsugaren"

IdIoTeR

Jag satt och läste en artikel och jag tänkte på vilka idioter egentligen som kom till makten....jag kan då säga att jag INTE röstade på dem, jag kommer ihåg hur det var förra gången de kom till makten i sverige och det var inte speciellt kul....jag hoppas då verkligen att det finns vettiga människor som ska rösta igenom alla förslag som de kommer med...de=idioterna....de kanske kan stoppa några förslag åtminstone...eller det är vad jag hoppas åtminstone...men kanske alla är insnöade....who knows ;)

Annars vet jag inte så mkt....andra natten jag jobbar och klockan är halv 3....kanske jag ska ta och käka min macka snart....Sen ska jag ta och städa lite toaletter och foajén

Var bara tvungen att lägga in den här länken också....fy fan
Jobb- och utvecklingsgarantin....*fnyser*...är inte det egentligen sak samma som aktivitetsgarantin?? Fast det enda jag tror är att de vill ändra på allt som den förra regeringen....

Jag citerar artikeln i ett helt annat ärende:
"Ett av problemen med rollen som arbetssförmedlare, i synnerhet när kraven skärps, är att både stödja, motivera och att kontrollera. Regeringen funderar därför på om det ska vara en ansvarig person som tar besluten om att anmäla den som avvisar lämpliga arbeten eller inte söker jobb tillräckligt aktivt."
Är det här ett steg i ledet att skapa nya jobb??

Måste bestämma oss för hur vi ska göra med kalas...hmmm....sånt ska man tydligen komma i håg *asg* vår lilla tjej fyller 7 haha nu kanske du tänker lilla och lilla...men jag tror att ens yngsta är alltid ens yngsta...

Hej hopp!

RSS 2.0