En fullspäckad dag

Idag så blev det en fullspäckad dag med olika aktiviteter.
Först hasta i väg till OK-verkstaden för att se om de hade tid att kolla på min bil...ja den är fin :D Men ett fäste till avgasrörs-avd hade gått sönder...tyvärr hade de inte hemma det...så jag får lämna in den på torsdag så tar de den mellan någon bil :) Bra service!!
Nå, när man lämnat sin bil på OK, får man sig en morgonpromenad hem :)
Väl hemma igen tar man å äter sin frulle :) Efter frullen så blev det ett besök på gymmet. Knallade hem efter ett tags gymmande. Hade en minipicnic med Teres på gräsmattan här hemma, fruktsoda och en bulle och kortspel. När vi ledsnade så gick vi in och började fixa iordning oss för liten shoppingtur till fots.
Första anhalten blev Aspen, ingen shopping men vi mötte Roland för en liten pratstund. Well, vi fortsatte mot Elgiganten, när vi väl var framme så handlade Teres en kamera fr 888:- dagens reavara :) Efter Elgig så halkade vi in på Jysk och därifrån till OK-verkstaden och fick bilen :)
Vi brummade i väg till Droghandeln för att ta ut lite medicin till Roland. När vi var på IKANO så passade vi på att besöka Marika på *hjärnsläpp* Hemtex (heter det ju!!), så vi handlade lite grejer där :)
Nästa affär var Djurmagazinet och sen Stadium så Teres kan sola å bada :)
Sen hämtade vi upp Roland (som fått vila lite) å vi drog allihop till Tampis och handlade lite stuff.
Hem å äta och sen blev det en vila för mig i soffan innan disken blev diskad.
Sen var jag så rastlös så jag drog i väg med cykel till Pia & Sara på jobbet :) Fick mig en trevlig stund där, för att sen hämta upp Teres vid stranden. Sen hem å äta jordgubbar och glass! :)
Teres passade på att fara ut med cykeln å testa sin kamera :) Hon träffade Inga och en kompis till Inga där :) kul med spontanlek. Men har sett många fina bilder hon tagit!
Idag så var det ju premiär på Allsång på Skansen för säsongen, ny programledare Mums, f'låt, Måns Zelmerlöv...upplevde att det var lite avslaget första program...men kanske berodde på min allmänna rastlöshet idag...
Nu ska jag ta och förbered morgondagens tvätt! Ja, jag hann vara å boka en tvättid också haha :D
Tjingeling!

RSS 2.0