Rubrikdags igen...

hmmm, då var det dags för rubriktorka....

Nåt jag har undrat över det är varför jag inte har köpt ett fickminne än....jag brukar alltid mejla filer som jag ska använda...men tänk om jag hade ett fickminne....nå jag slår vad om jag köper ett, kommer jag inte att använda det som jag har tänkt *asg*.
Samma brukar hända när man är sugen på t ex godis...har man choklad hemma, så är man inte sugen på det...men i brist på "bröd" så äter man choklad *asg*.

11 år sen

Idag är det 11 år sen min stora tjej föddes...vilken seeg dragen tillställning det var....usch, var så himla trött efter jag kom hem från BB...men oerhört glad att just hon föddes :) tänka sig också att hon är född precis på en tisdag också precis som det är idag.

Iaf så har dagen spenderats på hotellet som vanligt...först jobb....sen ett besök hos optikern (igen), tiimari och coop...sen tbk till hotellet för jacuzzi badande...ja ungarna badade iaf....
Efter att ha städat efter oss och samlat i hop våra grejer så var det dags att gå ner till restaurangen för lite mat....jag beställde plankan och ungarna varsinn hamburgare....vad r beställde får ni gissa.

Ungarna var super nöjda med hamburgaren och den friterade potatisen har jag smakat tidigare när jag jobbat kväll....men mätta och belåtna så åkte vi hem och chilla lite....A var jätte nöjd me sin dag och det var jätte kul.

Linda: hon undrade förresten vem av tjejerna som var vem...hihi :)

Nu ska jag surfa vidare till soffan :)

Tjing Tjong!

vart tog våren vägen??

Våren var på väg och så börjar det att snöa.....

Det är inte klokt egentligen eftersom förra veckan så kom det regn som gjorde att man fick stå och hacka is med skrapan.

Så nu hör man ljudet av en traktor som är och plogar vägen, vilket inte borde vara nåt sällsynt förekommande denna årstid.

Hur som helst så fyller min stora tjej 11 i morrn....tiden går jävligt fort när man har kul, brukar man ju säga :) Får väl ta och sjunga upp på morronen och väcka henne me "skönsång" *flinar*.
Ska iaf ge henne en utekväll med familjen i morrn...ska bli kul att göra nåt helt annat än hennes andra födelsedagar.

Well nu ska jag och Z spåna lite innan hon försvinner för i kväll

Hejs svejs :D

helgen

är över...äntligen....nu ska man bara vila upp sig tills i morrn då veckan fortsätter med 3 dagar och sen ledigt, ska bli jävligt skönt. Skönt att inte behöva stiga upp och föra ungarna till skolan...haha....fan va lat man blivit...

Sen har jag även funderat över hur man ska lägga schemat under sommaren...långt dit...men det gäller att göra ett schema och se hur det kommer att funka. Sen så ska man ju också låta folk prova på så man inte sitter i skiten på sommaren...oj oj oj...mkt att fundera på.

A påstår att man måste titta på tangentbordet och skriva sakta...måste man det? Jag kan då inte göra det...min blick är hela tiden riktad mot skärmen..Hur gör du?

Fynd

Fyndade 4 par skor för under 350 spänn....jag gillar 70% rea hehe men vem gör inte det

image45

Annars har det varit en lugn dag på jobbet, eller lugn och lugn...men vi har inte behöva stressa...hehe...blir nog lite mer fart i morrn...men då är vi fler men det handlar om ca 55 rum, säkert lite fler om hon fått in w i under kvällen :)

Nu blir det tv ett tag :)

Ha de gött!!

Eget rum

Idag så var det ju en helt annorlunda dag :)
Började med att jag kom till jobbet och fick sen åka och hämta T:s täckisar....
Well, sen så packade jag, A och T oss i väg till AF där vi fick först ett rum, men fick byta eftersom vi hade lite grejer med oss :)
Då var det dags för fika och sen var vi laddade att träffa lite folk. Sen så träffade vi lite olika människor mellan 10 och 13. Sen så packade vi oss tbk till jobbet för att se om vi fick nån mat :)
Efter ett tag så kom H och då åkte vi allihop till MAX.

Sen så har bloggandet diskuteras...först när jag var på ett möte så kom det upp och sen på jobbet...hihi....helt oberoende av varandra...
Jag kan inte själv svara på varför jag bloggar...ibland är det det rent nonsens som jag skriver och ibland sånt med mer innehåll...
Varför bloggar du och hur mkt lämnar du ut av dig själv?

Dags igen

Ja då var det dags att skriva en eller två rader...hmmm, kanske blir två då...verkar som så....Laddar iaf upp inför "Jobb till tusen" som är på AF i morron...vi ska vara där och se om någon arbetssökande besöker vårt rum...ja du läste rätt...jag har hört att vi skulle få ett eget rum *flinar*, hur som helst så ska det bli intressant :)

RSS 2.0