Lilla vasaloppet

Då är det dags för det lilla vasaloppet för Teres. Jag ska dit och jaga henne med kameran hihi :D kanske måste ladda batterierna till kameran.

Har varit på språk-information om språkval för 6:an. Var väl lite så där, men ändå kul att höra lärarna. Men Alexandra har gjort sitt val iaf.

Annars har dagen bestått i att "trampa i lera"....har haft en sån känsla hela dagen....men nu känner jag mig mkt piggare :D men man kanske ska ha en sån dag varje vecka för att känna att andra dagar går lättare.

Tjing!

Huvudbryderier

Nu har det ju startat ett huvudbryderiprogram - dvs Robinson. Återigen så kan man konstatera att Robinson inte är någon överlevnadstävling utan ett socialtspektakel.

Är du inte och slickar röv bland de starkaste så åker du ut och kvar blir en "grå massa" med deltagare som är dryga som fan. Kan säga redan nu att jag inte alls gillar han Christian....

Jag hoppas verkligen att Jarmo är kvar länge...han verkar va en överlevare med stora mått...

Repris

Verkar som om det blev repris på förra lördagen, skillnaden var att jag fick veta olika saker i morse!!!

Ett STORT TACK riktas till Elin som ändrade sina planer. Sen så skickar jag ett TACK även till Roland som hoppade in lite i början innan det löste sig....men det verkar lite som när det verkligen krisar så finns det ingen som kan eller någon som svarar...samtidigt så kan man inte ha hundra på listan man ringer till...inte hållbart det heller...well får ta tag i det sen....

Såg ut som om även jag hade fått gå min 6:e dag på raken till jobbet. Nu väntar jag bara på att Roland ska komma hem.

Blir en tur till Sangijärvi och kolla läget där. Det är iaf fint väder ute...får se om jag tar mig en promenad...kanske Teres är sugen lite senare....får se hur det är efter vi kommit från Sangijärvi.

Nu ska jag ta fram lite frukost här till mig :D

Tjing

Lördag

Då var det lördag igen....
Har jobbat lite idag...hade ramlat in en hel massa...typ dubbelt så många personer som var inbokade...hehe...

Sen så har jag varit med teres på bio....Disco Daggarna....jätte kul film :)
Hon är fortfarande lite halvrisig, så hon gick och la sig efter filmen....

Alexandra var där med en kompis...men fick med dem i bilen efter filmen....skönt att alla är hemma :)

Nu ska jag gå och fixa lite tacos :D Men det blir nog nåt gott tills i kväll när det är final i schlager :D


TjingNu har vi (svenska folket) korat en segrare....Marlena Ernman med La Voix....vann med 11 poäng över Snälla snälla....
Förstår inte varför man inte röstade på alla de bra låtarna med Måns, EMD, Alcazar bland annat....Är det kanske eurodisco/opera som slår i år i eurovision? Det återstår naturligtvis att se....

Well, fixade lite goda smörgåsar, snabbglass och hemgjord juice till finalens början...var mkt mumsigt :D Teres kommentar "Mamma, du borde jobba i restaurangen när du gör så fina smörgåsar" hehe, sen så kom hon på att hon inte gillade varken mackan och snabbglassen speciellt mkt. Men det är Teres i ett nötskal.

Nu blir det in under duschen som gäller en stund framöver :D

Tjing (igen)

Jaha mitt i veckan...

....igen....

Tycker tiden går fort och ibland så hinner jag inte me....men oftast kommer man i kapp för att landa.

Kollar in  Det okända just nu....var länge nu man såg Terry i detta program...*väntar på hans entré*

Har varit på nybörjarorkester idag...var första samlingen...var jätte många nybörjare och jätte kul att se så många där...ska bli intressant att se hur det utvecklar sig.
T har fortsatt att börja spela althorn och hon verkar va väldigt biten nu...hoppas det håller i sig bara...men man får försöka stötta henne...i morron är det dags för henne att spela med Jan.

Just nu så skulle det vara skönt med massage...får se om jag bokar tid...

Men ska göra nåt väldigt intressant haha nämligen måla naglarna igen...ska ta bort det silvriga och ersätta det med en rosa nyans.

Tjing

Andra chansen

Nu är det dags för andra chansen...
Känns som jag inte har någon koll öht på något bidrag trots att jag har sett alla delfinaler....hehe....kanske sportlovet som gör en lite slö i hjärnan

Något senare...
Jag förstår inte alls....VARFÖR gick inte Star Pilots vidare med sin låt??? Återigen så förundras jag över hur man röstar, kan tillägga att jag inte röstade själv denna gång.
Vem röstade du på?

Sportlov

Nu är det sportlov....dvs inte bara ungarna som har det...även jag också haha :)

På dagens agenda står besiktning av bilen. Ska bli intressant ifall den går igenom....på tal om det så är det snart dags för det...skulle behöva köra bilen lite varm och tanka den....usch och här sitter jag *asg*

Tjing

RSS 2.0