Snart ny vecka

Ny vecka på gång och lite aktiviteter :D
Börjar veckan med att köra hårt på jobbet...sen så blir det gympass på tisdag och troligen på fredag fm. Torsdag kväll blir det bodybalance då det inte är vattengympa alls under veckan.
Onsdag, då är det konsert för världens barn på folkan...så det gäller att öva upp sig på klarinetten, så inte mistluren låter :D och "någon"(=jag) börjar asgarva haha :D Nå vi får se hur det går...måste hitta nåt slags spännband till klarinettlådan där dragkedjan gick sönder.
På fredag åker ett glatt gäng till Kalix för att spendera helgen där på MusT läger :D så det blir att spela hela helgen och avsluta på söndag med konsert på folkets hus i Kalix. Ska bli intressant å se hur många som kommer på årets läger :)
Well, nu till uppladdningen inför morrondagen!
Tjingeling!

Fredag

Fredag och dags för helg...bara att ladda upp efter tuppluren som jag hamnade i :)
Denna helg består i arbete imo...så jag tänkte få in ett gympass under helgen också...hmmm så får se när....nå det återstår att se hur helgen blir.
Idag så har vi varit utan barn ett bra tag, tills hon som missade sin tid kom hem. Nr 2 är på pyjamasparty, så där så återstår det att se om hon är trött som ett ägg imo och är på lite lätt morrande humör.
Idol i bakgrunden, får se om det nu verkligen blir den som sjunger sämst i kväll som åker ut...vilket det var förra veckan.
In i dimman!!

Jag bestämde mig...

...för att delta i en tävling :) så nu ska vi se hur detta går :D
gå in på länken och se hur du kan vinna denna telefon :)
https://www.facebook.com/PhoneArtAB

RSS 2.0